Trae-Lyx Naturel 2K - Ultra Mat (2024)

Trae-Lyx Naturel Ultra Mat is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit. Het bijzondere aan deze lak is dat de ondergrond een onbehandelde uitstraling krijgt, terwijl deze wel optimaal beschermd is. Vloeren die met Trae-Lyx Naturel Ultra Mat behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. Daarom is deze lak uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubels. Trae-Lyx Naturel Ultra Mat iszeer slijt- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliën.De hardheid van de verf wordt na 3 tot 4 weken bereikt.

Tips
- De pot en verharder hebben samen een volume van 750 ml of 2,5 liter.
- Voor donkere houtsoorten wordtTrae-Lyx Naturel Extreme Ultra Mataangeraden.

Waarom kies je voor een ultra matte lak van Trae-Lyx?

Niet alleen zorgt deze lak ervoor dat de natuurlijke uitstraling van het hout intact blijft, maar het heeft ook een aangename ultra matte look. Deze glansgraad draagt bij aan een moderne en stijlvolle uitstraling die gezien mag worden. Bovendien heeft een ultra matte lak als voordeel dat het beter oneffenheden camoufleert. Imperfecties zijn minder goed te zien. Daarnaast zorgt een ultra matte glansgraad ervoor dat de natuurlijke kleur van het hout beter tot zijn recht komt. De kleur is dieper, intenser, rijker en sfeervoller.

Lakken zijn in allerlei glansgraden verkrijgbaar, waaronder zijdeglans en hoogglans. Ultra matte lak reflecteert vrijwel geen licht, wat ideaal is voor iedereen die geen fan is van glans en glinsteringen. Schitteringen op je vloer en meubels worden voorkomen. Deze ultra matte lak van Trae-Lyx kan veelzijdig ingezet worden en is op waterbasis, waardoor het ook een milieuvriendelijke optie is. Voorzie jouw vloeren en meubels van een fenomenaal uiterlijk en optimale bescherming.

Is Trae-Lyx Naturel Ultra Mat geschikt voor de keuken?

Trae-Lyx Naturel Ultra Mat kan op verschillende houten ondergronden toegepast worden. Zo is dit een goede verf voor de houten achterwand van je keuken, maar ook als verf achter het fornuis is dit een geschikte optie. Tevens kun je deze verf gebruiken voor je meubelen of parketvloeren. Daarom wordt dit product ook wel Trae-Lyx Parketlak Ultra Mat genoemd. Dit is een afwasbare verf voor op hout in de keuken, maar let wel op dat de perfecte hardheid van de verf na 3 tot 4 werken bereikt wordt. Dit is geen muurverf voor de keuken. Je kunt hier dus geen keukenmuur mee verven. Voor de coating van een keukenmuur kun je beterTrae-Lyx Naturel Finishkiezen.

Hoe breng je Trae-Lyx Naturel Ultra Mat aan?

Voordat je Trae-Lyx Naturel Ultra Mat gaat aanbrengen, dien je de ondergrond naar behoren voor te behandelen. Het hout moet schoon, droog en vetvrij zijn voordat je deze Trae-Lyx 2 componenten Ultra Mat aanbrengt. Schuur op mits nodig. Trae-Lyx Naturel Ultra Mat is meteen gebruiksklaar. Verdunnen is niet nodig en wordt zelfs afgeraden. Schud de verharder goed voor gebruik, zodat de juiste dun vloeibare consistentie behaald wordt. Meng de verharder en de naturellak basis goed door elkaar. Roer het geheel na 10 minuten nogmaals. Verdeel de lak gelijkmatig. De gemiddelde verwerkingstijd van Trae-Lyx Naturel Ultra Mat ligt tussen de 2 en 3 uur bij een standaard kamertemperatuur van 20 graden Celsius. Wacht altijd met het aanbrengen van een nieuwe laag totdat de vorige laag voldoende tijd heeft gehad om te kunnen drogen.

Met welke kwast of roller breng je Trae-Lyx Naturel Ultra Mat aan?

Deze Trae-Lyx Naturel Ultra Mat – Incl. Verharder breng je het mooiste aan met een watergedragenplatte kwast. De kwaststrepen accentueren de houtnerf namelijk. Wil je toch liever een roller gebruiken? Kies dan voor een kortharige en niet pluizendevachtroller.

Trae-Lyx Naturel Ultra Mat 2.5 liter en andere volumes

Deze Trae-Lyx Naturel Ultra Mat 2K is in meerdere hoeveelheden te bestellen via onze webshop. De ruimste optie is de Trae-Lyx Naturel Ultra Mat 2.5 liter. Een andere optie is Trae-Lyx Ultra Mat 750 ml en 250 ml. Onze Trae-Lyx Naturel Ultra Mat review is positief, die van jou ook? Ontdek deze verf zelf via onze online verfwinkel.

Trae-Lyx Naturel, de beste Ultra Mat lak

Wat maakt Trae-Lyx Naturel Ultra Mat 2K tot zo’n formidabele lak? Met dit product heeft Trae-Lyx een 2 componenten lak van een hoge kwaliteit uitgebracht die een duurzaam eindresultaat garandeert. Ten eerste is deze Trae-Lyx lak bijzonder kras- en slijtvast, waardoor dit product ervoor zorgt dat vloeren zwaar belast kunnen worden. Trae-Lyx Natural Finish 2K – Ultra Mat heeft zijn naam te danken aan de onbehandelde look die het hout geeft, waarbij de houtstructuur zichtbaar blijft. Dit geurarme product is fijn om te verwerken en bovendien vergeelt het niet. Genoeg reden om dit Trae-Lyx Ultra Mat product eens te proberen.

Trae-Lyx Naturel Ultra Mat gebruiksaanwijzing

Trae-Lux Naturel Ultra Mat 2K is een optie voor parket, plankenvloeren en meubelen, zowel thuis als in openbare ruimtes. Voor het aanbrengen van dit Trae-Lux Naturel Ultra Mat product maak je gebruik van een kwast of een niet-pluizende vachtroller met korte haren. Bereid de ondergrond voor door het oppervlak schoon te maken, te ontvetten en droog te maken. Deze Trae-Lyx 2 Componenten Lak is meteen gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden.

Voor gebruik schud je de verharder goed. Hierna meng je de verharder en de naturellak basis en wacht je ongeveer tien minuten. Na nogmaals roeren is deze lak klaar om verwerkt te worden. Zorg voor een gelijkmatige verdeling van het product. Gemiddeld is de verwerkingstijd twee tot drie uur bij een temperatuur van 20 graden Celsius. Idealiter is de temperatuur tijdens het aanbrengen hoger dan 10 graden Celsius, met een maximale luchtvochtigheid van 80%. Na het aanbrengen kunnen er witte waasplekken te zien zijn, maar deze plekken verdwijnen compleet tijdens het drogen.

Trae-Lyx Naturel Ultra Mat ervaringen

Lees je een gemiddelde Trae-Lyx Naturel Ultra Mat review, dan zie je dat mensen zeer te spreken zijn over deze ultra matte lak. Dit product is perfect voor parket, plankenvloeren en meubelen. Het is reukarm en gemakkelijk te verwerken. De lak droogt relatief snel, wat altijd een pluspunt is. Bovendien behaal je een mooi eindresultaat waarbij de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. Daarnaast is het resultaat duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De afwerklaag is bestand tegen slijtage zoals krassen, (schoen)strepen en chemicaliën. Ideaal voor allerlei houtsoorten, waaronder eiken en teak.

Extra informatie over Trae-Lyx Naturel Ultra Mat

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Trae-Lyx Naturel Ultra Mat bestellen bij Verfwinkel.nl

Trae-Lyx Naturel Ultra Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naarklantenservice@verfwinkel.nl

Trae-Lyx Naturel 2K - Ultra Mat (2024)
Top Articles
Marcus Weinberg: Hamburger CDU-Politiker und Spitzenmann im Deutschen Bundestag
BAE Closes Acquisition of L-1 Unit
Umbc Baseball Camp
Splunk Stats Count By Hour
Http://N14.Ultipro.com
Can ETH reach 10k in 2024?
Sam's Club Gas Price Hilliard
CKS is only available in the UK | NICE
Miles City Montana Craigslist
What is international trade and explain its types?
Danielle Longet
Pollen Count Central Islip
Olivia Ponton On Pride, Her Collection With AE & Accidentally Coming Out On TikTok
1Win - инновационное онлайн-казино и букмекерская контора
Walmart Windshield Wiper Blades
Non Sequitur
Bad Moms 123Movies
Napa Autocare Locator
Ms Rabbit 305
Jeffers Funeral Home Obituaries Greeneville Tennessee
Suspiciouswetspot
Telegram Voyeur
Kabob-House-Spokane Photos
Wku Lpn To Rn
Funky Town Gore Cartel Video
Cavanaugh Photography Coupon Code
The Ultimate Guide to Obtaining Bark in Conan Exiles: Tips and Tricks for the Best Results
Adecco Check Stubs
Uhaul Park Merced
Helloid Worthington Login
Xemu Vs Cxbx
Muma Eric Rice San Mateo
oklahoma city community "puppies" - craigslist
Ket2 Schedule
Crystal Mcbooty
Merge Dragons Totem Grid
How To Get Soul Reaper Knife In Critical Legends
Tugboat Information
How are you feeling? Vocabulary & expressions to answer this common question!
Elisabeth Shue breaks silence about her top-secret 'Cobra Kai' appearance
Nina Flowers
Doe Infohub
Lesson 5 Homework 4.5 Answer Key
Mlb Hitting Streak Record Holder Crossword Clue
Mytmoclaim Tracking
Mikayla Campinos Alive Or Dead
Erica Mena Net Worth Forbes
Solving Quadratics All Methods Worksheet Answers
Spongebob Meme Pic
Ark Silica Pearls Gfi
Black Adam Showtimes Near Cinemark Texarkana 14
OSF OnCall Urgent Care treats minor illnesses and injuries
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 6448

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.